Wat hebben Herman Brood, Slayer, Angela Groothuizen en Uriah Heep gemeen? Simpel: deze grootheden hebben allemaal op het podium van Elckerlyc gestaan. En misschien was jij er wel bij! Menig oudere jongere herinnert zich de geweldige avonden vol dampende rock ’n roll, waarbij je op moest passen je biertje niet uit je handen te laten vallen door voorbijvliegende stagedivers. Het is even wat rustiger geweest op muzikaal vlak, maar daar komt verandering in! Elckerlyc wordt opnieuw omgetoverd tot poptempel en biedt jou de kans om die geweldige sfeer van toen opnieuw te beleven. Een poptempel weer kort bij jou in de buurt!

 


Check de bands (we beginnen met tributebands, de echte helden zijn onbetaalbaar  ), roep al je vriend(inn)en bij elkaar en kom vooral genieten!

THE GLAMROCKS

Haal je plateaulaarzen weer van zolder, en laat je meevoeren naar de glitterrock uit de jaren ’70! Spetterde liveshow van ’s lands beste glamrock tribute band.  Denk aan The Sweet, Mud, David Bowie, Alice Cooper, Slade, The Osmonds, om maar wat voorbeelden te noemen!

Datum: Zaterdag 2 november 2024
Aanvang: 20.00 uur

COLDPLAY BY CALLPLAY

Callplay brengt geweldige uitvoeringen van de muziek van de Britse rockband Coldplay. Met hun passie voor Coldplay en hun toewijding aan het vastleggen van het geluid en de energie van de originele band, weten ze je te betoveren met hun optreden.

Datum: Zaterdag 14 december 2024
Aanvang: 20.00 uur

STONES SESSIONS

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een indrukwekkende show en persoonlijkheid die je terug katapulteert naar de jaren zeventig. De band haalt inspiratie uit albums als ‘Let it Bleed’, ‘Sticky Fingers’ en ‘Exile on Main Street’, waarmee ze een passend eerbetoon brengen aan het decennium van seks, drugs en rock-‘n-roll. Oude muziek gespeeld met de energie van jonge mannen!

Datum: Zaterdag 15 februari 2025
Aanvang: 20.00 uur

Info en tickets https://poppodium.elckerlycluttenberg.nl/

Deel dit via social media