Samen met anderen je eigen droomhuis (laten) bouwen in Mariënheem? Het nieuwbouwplan De Velderhof biedt ruimte voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Bij CPO komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn of samen een ontwikkelaar uitkiezen. En waarbij je eigen keuzevrijheid hebt. Plaatselijk Belang Mariënheem peilt graag jullie interesse hiervoor. Voor geïnteresseerden in CPO organiseren we op donderdagavond 12 september een informatiebijeenkomst in de Schalm.

Hiervoor nodigen we gemeente Raalte uit om meer te vertellen over CPO. Je hoort hoe de uitgifte van kavels aan een CPO-groep in hoofdlijnen werkt en wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van reguliere, individuele kaveluitgifte via loting.

Heb jij belangstelling voor CPO in Mariënheem, meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst. Dit kan via Plaatselijk Belang Mariënheem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sta je bij de gemeente al aangemeld als geïnteresseerde voor een kavel in Mariënheem, meld je dan alsnog aan via Plaatselijk Belang voor de informatieavond!

Deel dit via social media