Wie ooit het heilige shirt heeft gedragen van Mariënheem 6 in de periode midden jaren tachtig tot begin jaren 2000 (de periode van Ton Wieferink als voetballer en leider), kan zich aanmelden voor een reünie.


Mariënheem 6, heeft in die periode veel talenten gehad. Sommigen met voetbaltalenten maar de meesten met talenten op het gebied van ondeugd, bier drinken en feesten. De verhalen over onder meer de schapen met een BBQ aan de lijn, de barbarenfeestavond in Hellendoorn, de drankorgie in het Scheultie in Schoonheten en de bruiloftfeesten zijn legendarisch geworden. Regelmatig stonden de fratsen van Mariënheem 6 op de agenda van het bestuur.


Omdat het hoog tijd wordt om de vele mooie anekdotes nog weer eens op te halen, hebben de oud spelers Berd Koggel, Herco Hekking, Ton Wieferink en Jos Westenenk de koppen bij elkaar gestoken en besloten om een reünie te organiseren. Inmiddels hebben diverse old stars al enthousiast gereageerd, zoals onder meer Jan Huisman, Harrie klein Koerkamp, Jan Wieferink, Tone Tibben, Frank Blom, Rudie Alferink, Henk Dijkslag en Walter Jansen.

We hopen echter nog meer oud spelers van Mariënheem 6 te verwelkomen.

Heb je in genoemde periode in Mariënheem 6 gevoetbald, meld je dan aan door een appje te sturen naar Jos Westenenk, nummer 06-14154746. Heb je nog foto’s of
mooie anekdotes? Geef dit dan even door aan de organisatie. Noteer alvast de datum : zaterdag 19 april 2025

Locatie wordt nog bekend gemaakt. Mogelijk wordt het Scheultie en anders een andere toplocatie op fietsafstand. Ondertussen werkt het organisatiecomité Old Stars Mariënheem 6 verder aan een spectaculair programma.

Met vriendelijke groeten
Ton Wieferink, Herco Hekking , Berd Koggel en Jos Westenenk

marienheem6.jpg

Een foto uit de roemruchte tijd van Mariënheem 6
Vlnr.

Zittend Frank Wiefferink (inmiddels overleden), Herco Hekking, Berd Koggel , Henk Dijkslag, Ton
Wieferink , de mascotte.

Staand: Jos Westenenk, Walter Jansen, Jan Wieferink, Bennie Klein Koerkamp, Paul Bruggeman, Jan
Huisman, Rudie Alferink, Harrie Klein Koerkamp , sponsor Tom Beij van cafe Route 66 uit Ommen
(inmiddels overleden) en Wim Kloosterman

Deel dit via social media