Donderdag 26 september jl. is het zonnedak Linderte in Mariënheem officieel geopend. Het zonnedak is één van de eerste SCE projecten die onder de vlag van energiecoöperatie Endona en Duurzaam Mariënheem gerealiseerd is. SCE staat voor Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking of met andere woorden de nieuwe postcoderoosregeling. Aanwezig waren de deelnemers aan het project, de dakeigenaar, Endona en Duurzaam Marienheem. 


De deelnemers aan het project zijn lid van de coöperatie Endona en hebben een financiële bijdrage gestort waarmee het project mede mogelijk is gemaakt. Vanuit de aanwezige deelnemers is een drietal afgevaardigden gekozen die voor het project het aanspreekpunt zijn. Met de realisatie van dit project is Mariënheem weer een stukje duurzamer geworden en de  opbrengsten zullen voor een klein deel ook weer terugvloeien naar de Mariënheemse gemeenschap. 

Heeft u dak beschikbaar en spreekt u dit aan en wilt u Mariënheem nog duurzamer maken neem dan contact op met Duurzaam Mariënheem.

 

Deel dit via social media